Януарският State of Play, който PlayStation проведе вчера определено ни

...
Януарският State of Play, който PlayStation проведе вчера определено ни
Коментари Харесай

State of Play: Анонс на Death Stranding 2: On the Beach

Януарският State of Play, който PlayStation организира през вчерашния ден несъмнено ни показа много забавни заглавия. Най-впечатляващ като че ли беше анонсът на продължението на Death Stranding – Death Stranding 2: On the Beach.

Kojima Productions показаха филмов откъс от съвсем 10 минути, който сигурно ще впечатли тези, които не са харесали първата игра. Освен, че виждаме невероятните благоприятни условия на енджина Decima, видеото ни среща с героите и разкрива част от историята. По отношение на персонажите, в Death Stranding 2: On the Beach ще забележим завръщането на артисти от първата игра дружно с две нови и изненадващи имена. Лея Сейду още веднъж влиза в ролята на Фраджайл. А нейни сътрудници тук ще са Трой Бейкър в ролята на Хигс и Норман Рийдъс, като Сам Бриджес. Освен тях ще забележим и присъединяване на известния немски режисьор от турски генезис Фатих Акин в ролята на дребна говореща кукла. Другата изненада е Джордж Милър – американски режисьор, прочут с работата си по „ Лудия Макс “ и „ Вещиците от Ийстуик “.

Всичко във видеото наподобява толкоз ексцентрично, колкото разум, като този на Хидео Коджима може да роди. И борбата на Хигс с електрическа китара, от която излизат огнени рифове не прави изключение. Що се отнася до музиката, тя е поверена още веднъж – сходно на първата игра – на Лудвиг Форсел.

Играта се създава за PlayStation 5 и към този момент няма дата на излизане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР