Януари все още не е приключил, а Атлетико Мадрид на

...
Януари все още не е приключил, а Атлетико Мадрид на
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид в безпрецедентна криза

Януари към момента не е завършил, а Атлетико Мадрид на процедура е отвън битката за спечелването на трите огромни трофея. Отборът отпадна в груповата фаза на Шампионската лига, бе отхвърлен от Севиля на четвъртфиналната фаза на Купата на Краля и изостава на 11 точки в Ла Лига от водача Барселона. Никога до този миг под управлението на Диего Симеоне „ дюшекчиите “ не са се намирали в сходна обстановка.

Диего Симеоне застана отпред на тима от сезон 2012/13 и тимът в никакъв случай не е имал толкоз слаби резултати.

Ако тимът Атлетико Мадрид не е играл в Шампионска лига, е печелил купата. От 2013/14 „ дюшекчиите “ постоянно са се класирали за осминафиналната фаза на Шампионската лига.

В шампионата позицията на Атлетико Мадрид не може да бъде избрана като неприятна. Отборът се намира на второ място, само че пасивът от 11 точки от водача Барселона на процедура лишава Ла Лига от всякаква конспирация.

Атлетико Мадрид продължава присъединяване си в Лига Европа, където ще преследва спечелването на трофея, а също по този начин ще се опита да приключи сезона в Примера дивисион по допустимо най-хубавия метод в оставащите 18 кръга. Крайната оценка за Диего Симеоне и „ дюшекчиите “ ще бъде сложена през май, само че в края на януари обстановката на тима е невиждано неприятна, както в никакъв случай до този миг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР