Януари ви предлага възможността да създадете нови връзки или приятелства,

...
Януари ви предлага възможността да създадете нови връзки или приятелства,
Коментари Харесай

Тарохороскоп за януари за зодия Скорпион

Януари ви предлага опцията да създадете нови връзки или другарства, които ще стоплят сърцето ви. Предстои ви начало на взаимоотношения, в които ще бъде вложена доста обич от ваша страна. Обичта, която ви чака е мощна и безусловна.

Сега е моментът да поискате амнистия от околните си и хората, които сте наранявали. Това ще укрепи вътрешния ви мир и ще способства за вашето успокоение.

Този месец сте блъснали джакпота! Освен обич, януари ви носи и пари. Очакват ви финансови и материални придобивки. Вложете ги в нещо градивно, тъй като доста бързо може да излетят от ръцете ви.



Задава се стихия на работното ви място. Липса на централизация може да се отрази отрицателно на резултатите ви. Не ви липсват качества, само че сигурно ви липсва убеденост, с цел да се издигате в кариерата си.

Имате нездравословни привички, от които би трябвало да се отървете, тъй като ви основават прочувствен дисбаланс.

Ще деянията всеотдайност или несъразмерна благотворителност в рискова или разрушителна обстановка. Внимавайте да не се възползват от вас!

 
Скорпиони, блъснали сте
джакпота този месец


Загубили сте идентичността си и това, което ви доставя наслаждение в живота. Това може да бъде поради репресивна работа, отнемаща цялото ви време, или отровен човек в персоналния ви живот. Не позволявайте това да продължава!

 

Автор: Мира Маринова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР