Януари ще започне със сравнително топло и ветровито време. Облачността

...
Януари ще започне със сравнително топло и ветровито време. Облачността
Коментари Харесай

Януари започва с ветровито и сравнително топло време

Януари ще стартира със относително топло и прохладно време. Облачността ще е променлива, в самото начало - постоянно забележителна, на обособени места ще има и слаби валежи от дъжд, в планините над 1800-2000 м - от сняг.

Вероятността за превалявания доста понижава в интервала 3-5 януари, когато и облачността ще е най-вече висока и междинна, а температурите в обособени региони ще доближават и надвишават 15°. Вятърът ще е със западна съставния елемент.

През втората половина от първото десетдневие ще доминира облачно време. Повишена възможност за превалявания има към 6-7 януари, изначало от дъжд, който с краткотрайното захлаждане тук-там в Северна и високите полета в Западна България ще премине в сняг.

Към края на интервала ще се затопли. През първите дни от второто десетдневие температурите още веднъж ще се намалят. Запазва се наклонността за най-вече облачно време с превалявания от дъжд и сняг. По-голяма възможност да са на повече места и по-значителни по количество има към средата на десетдневието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР