Януари обикновено е месецът, в който си поставяме цели за

...
Януари обикновено е месецът, в който си поставяме цели за
Коментари Харесай

Любимата книга на милиони жени по света вече и на български

Януари нормално е месецът, в който си слагаме цели за новата година, вършим обещания към другите и към себе си, планираме огромни и дребни промени. „ Момиче, измий си лицето “ от Рейчъл Холис ще сложи летящ старт на годината, като въодушеви читателките да кроят смели проекти и да вземат дръзки решения, с цел да изживеят фантазиите си и самите те да станат източник на ентусиазъм.
Струва ли ти се от време на време, че останалите дами знаят недостъпна за теб загадка по какъв начин да се оправят с всичко с лекост? Смяташ ли другите за по-успели, по-привлекателни, по-достойни от теб? Съмняваш ли се, че можеш да осъществиш фантазиите си?
Рейчъл Холис има да ти каже нещо: всичко това са неистини. Дълбоко вкоренени заблуди, с които е време да се разделиш.
Собственик на просперираща медийна компания, бестселъров създател и майка на четири деца, Рейчъл чудесно познава провокациите, пред които се изправят милионите й читателки по целия свят. В тази книга тя развенчава всички легенди, които пречат на дамите да осъществят капацитета си, и им демонстрира по какъв начин да преследват праволинейно пристрастеността си.
Забавна, дръзка и откровена, Рейчъл справедливо е наричана „ най-хубавата другарка на милиони дами по света “. Тя може би ще стане и твоя другарка. Но не и твой воин, тъй като тъкмо тук и в този момент ти си своят личен воин. А Рейчъл единствено ще ти го подсети.
Бестселърът, който приказва на езика на дамите
През 2018 година Марк Менсън ни научи на „ Тънкото изкуство да не ти пука “, в този момент Рейчъл Холис ще ни покаже своята неподправена, занимателна женска позиция за лъжите, които ни пречат да живеем пълноценно. С 1 800 000 продадени екземпляра в Съединени американски щати единствено за 8 месеца, 35 седмици в бестселъровата ранглиста на „ Амазон “, 27 непознати издатели по целия свят, „ Момиче, измий си лицето “ дава обещание да се трансформира в сензацията на 2019 година и на българския хартиен пазар. Тя справедливо зае и първото място в класацията на „ Амазон “ за най-търсени заглавия за 2018 година
Рейчъл Холис – най-хубавата другарка на хиляди дами по света
Лидер на мнение и бестселъров създател, Рейчъл Холис посвещава блога си – и тази книга – на това да насърчи дамите да спрат да преследват непознати идеали и да живеят по личните си критерии за благополучие и триумф. С непринудения си и пряк метод тя е спечелила милиони фенки в обществените мрежи, където споделя препоръки за кариерата и развъждането на деца наред с предписания за ястия с доста сирене и трикове за хубост. Или пък качва фотография от аления килим на „ Оскар “-ите, а по-късно фотография на отпуснатото си коремче със стрии, която взриви Инстаграм. Защото съгласно нея заблудата, че можем да бъдем идеални, е най-големият зложелател на щастието.
Успехът на Рейчъл не остава неусетен и измежду редицата награди, с които е удостоена работата й, тя попада и в класацията „ 30 бизнесмени под 30 “ на Инк. Мегъзин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР