„Януари мисля да се подложа на нова операция за увеличаване

...
„Януари мисля да се подложа на нова операция за увеличаване
Коментари Харесай

Миската с гърдите на кредит пълни пазвата с 1600 кубика силикон


Януари мисля да се подложа на нова интервенция за увеличение на бюста и този път да сложа по 800 кубика във всяка гърда. Отдавна желая още интервенции, с цел да уголемя още бюста си, само че не желаех да става преди празниците, защото боли и човек би трябвало да лежи повече “, описа Кристин пред „ България Днес “.

Моделът Джулиана Гани също е с съвсем 2000 кубика силикон в пазвата и към този момент държи шампионата по количество непознати вещества в деколтето.

Колкото до Кристин, ето какво я вълнува: „ Гледам единствено напред! Имам сполучливо риалити предаване, също така преди броени дни бях лицето на влиятелен конкурс – „ Мистър Пловдив “, снимах фотосесия с 10 голи мъже, в действителност влиятелен план! Дано ме поканят и за лице на „ Мистър София “ .

В момента няма до себе си мъж, защото той би пречил на кариерата й. „ Мъжете ги е боязън от мощните дами. Не ставам за нормално момиче, всички ме познават! Че то косата ми е до дупето и имам големи цици, по какъв начин да ставам? Аз не обичам разпоредбите, имах връзка, само че очевидно мъжете, които одобрявам, не устоят на моята популярност и тя ги смазва! “, откровена е русокоската.

Добавя, че е завършила с заемите, които от дълго време е изплатила.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР