Януари има 31 дни, но понякога ни се струват много

...
Януари има 31 дни, но понякога ни се струват много
Коментари Харесай

7 книги, с които да запълним дългите януарски уикенди


Януари има 31 дни, само че от време на време ни се костват доста повече. Времето като че ли стопира да тече, забавено от обичайно ниските температури, събитията са необичайност и сякаш нищо не се случва. Просто сме на пауза. Уикендите могат да бъдат изключително скучни, в случай че не сме си създали предварителни проекти. За феновете на зимните спортове това е най-хубавото време, само че не всички обичаме да караме ски или сноуборд.

Един превъзходен метод да си прекараме ползотворно и забавно времето през януарските уикенди, седейки си на топличко вкъщи, е с уместно четиво. Предлагаме ви селекция от седем книги, с които да разнообразите дългите януарски уикенди.

“Катрин - Момичетата в действителност го умеят ” от Геше Майкъл Роуч



Катрин е възхитителна приключенска история за йога и античната мъдрост зад нея. Петък е младо момиче, което живее в малко номадско село, високо в хималайските равнини, хиляда години преди нашето време.

Йога едвам стартира да доближава до Тибет от Индия и е строго неразрешена за дами, както са били неразрешени и книгите - дами не са могли да се учат да четат, нито да пишат. Петък измисля самоуверен проект да стане първата жена, проникнала в това скрито общество на мъдростта и йога. Как би могло да се сбъдне? Дали ще успее? Впуснете се в приключението дружно с нея!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР