Януари е месец за шопииинг! Може да е дълъг, студен

...
Януари е месец за шопииинг! Може да е дълъг, студен
Коментари Харесай

Мода-Шопинг-Здраве-Психология: Най-доброто от Miss Bloom

Януари е месец за шопииинг! Може да е дълъг, леден и следпразничен, само че пък големите разпродажби в магазините оферират добра разтуха. От Missbloom намерихме за теб най-хубавите находки измежду облеклата и аксесоарите на супер преференциални цени!

Тенденции от стилния подиум, забавни събития и книги за свободното време и отговори на житейски въпроси, които множеството от нас си задават. Наслади се на уикенда в нашата компания!

Падаш си по модата с възприятие за комизъм?  Тогава настоящият тренд – принт на емблематичният за Walt Disney мишок Мики Маус върху облеклата, е единствено за теб.

Красотата е в детайла! Дори и най-семплата дреха придобива напълно нов и гръмък тип като й добавиш подобаващия аксесоар. Красиво украшение, ефектни обувки, огромно колие или ексцентричен клъч – всички те са ключът към положителния жанр и могат напряко да откраднат шоуто! Почерпи хрумвания от тук.

Като приказваме за ефектни аксесоари, чантите Banane Taipei, несъмнено заслужават внимание с това, че са “имитация на реплика ” на Birkin на цена единствено 160 $!

А тук можеш да прочетеш къде ще можеш да пазаруваш супер преференциално през този месец , както и скъпи тактики по какъв начин да избегнеш разочарованието от несполучливи импулсивни покупки.

Ако през тази година ти следва едно от най-големите събития в живота – сключването на брак, виж една доста добра концепция за разкриване на всичко обвързвано със сватбеното празненство на едно място – Balkanika Wedding Expo.

Потърсихме отговори и на един въпрос, който вълнува доста дами на прага на 30-те, а точно – по кое време една жена е подготвена за бебе . Виж тук до какви заключения стигнахме.

Виж още:
Стилът на Кейт Мидълтън в числа
Мила Кунис е най-секси в света

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР