Янтра Габрово победи Добруджа с 1:0 като гост в мач

...
Янтра Габрово победи Добруджа с 1:0 като гост в мач
Коментари Харесай

Десет от Янтра пречупиха Добруджа след спорна дузпа

Янтра Габрово победи Добруджа с 1:0 като посетител в мач от 33-ия кръг на Втора лига. Единственото попадение бе дело на Християн Кожухаров от дузпа в 47-ата минута, а от 13-ата гостите играха в понижен състав след пряк червен картон на Петър Казаков.

Домакините стартираха по-агресивно срещата, само че още във 2-ата минута Стефан Митев не съумя да откри задачата.

Последва добра опция за Янтра, само че Ивайло Иванов стреля около вратата. В 13-ата минута габровци останаха в понижен състав, откакто Петър Казаков получи пряк червен картон за фаул против Стефан Митев.

В 26-ата минута Ерик Почански центрира в наказателното поле, където Цветелин Радев стреля с глава, само че над вратата.

В началото на втората част Янтра получи правото да извърши дузпа, макар че при ситуациите останаха доста подозрения, само че основният арбитър Неделчо Гаджалов не промени решението си. Християн Кожухаров застана зад топката и с невъзмутимо осъществяване даде задатък на отбора си.

До края на дуела домакините притиснаха противника си, само че отбраната пред Иван Гошев се оправи с заплахите и не позволи топката да влети в мрежата му.

С постигнатия триумф Янтра се изравни с деветия в класирането Струмска популярност с актив от 34 точки, до момента в който Добруджа е 13-и с 30.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР