Янтра (Габрово) има нов директор на школата. Това е Роман

...
Янтра (Габрово) има нов директор на школата. Това е Роман
Коментари Харесай

Янтра назначи нов директор на школата

Янтра (Габрово) има нов шеф на школата. Това е Роман Тафраджиев. 53-годишният експерт за последно беше част от ЦСКА 1948.

Тафраджиев е младеж на Беласица Петрич, играл е за локалния отбор, Балкан Ботевград и Академик София. Треньорската му кариера започва в Септември София. Работил е също в школите на ЦСКА, Лудогорец, Левски-Раковски. Бивш координатор на ДЮШ на ФК ЦСКА 1948. Бил е асистент треньор в Локомотив София и ФК ЦСКА 1948 и старши треньор на " алените " във Втора лига. Притежава лиценз UEFA A.
 Емил Колев се завръща в Янтра
Емил Колев се завръща в Янтра

" Отборът е доста израснал, а колективът е страховит "

" Амбицията ми е да създадем един добър екип, с идентични критерии към организацията на подготвителния развой, условията в тренировките и възпитанието на играчите. Ще въведем методика, която е приспособена към възрастта и равнището на състезателите, и чиято цел е да обезпечи най-благоприятен футболен напредък на трениращите футбол деца и юноши в школата ", показа желанията си новият шеф на ДЮШ.

Първите стъпки на експерта ще бъдат ориентирани към определяне на идентични критерии, правила и правила в ежедневната работа с децата и юношите във футболната школа. По-далечната цел, която Тарфаджиев си слага, е да се изградят спортно-технически и морално-волеви качества у играчите, посредством които те да се осъществят сполучливо във футбола или в живота.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР