Янка Такева бе преизбрана за председател на Синдиката на българските

...
Янка Такева бе преизбрана за председател на Синдиката на българските
Коментари Харесай

Янка Такева е преизбрана за председател на Синдиката на българските учители

Янка Такева бе избрана отново за ръководител на Синдиката на българските учители (СБУ). За нея гласоподаваха 312 от делегатите на конгреса на СБУ, оповестяват от пресцентъра на КНСБ.

"Благодаря ви за огромното доверие. Ще не преставам да работя безрезервно, с цел да мога да оправдая Вашето доверие. И се апелирам Господ да ми даде здраве, с цел да мога да извърша обещанията си ", е споделила Такева пред делегатите на конгреса. Тя е припомнила, че СБУ е най-големият профсъюз в България с към 72 000 членове и е изразила вяра в скоро време той да доближи 100 000.

За заместник-председател на СБУ е избран отново Красимир Попов, а за ръководител на Централната контролно-ревизионна комисия - Диана Иванова.

Янка Такева е ръководител на Синдиката на българските учители от 1994 година От 1995 година до момента е ръководител на Националната комисия за работа с дамите, младежите, децата и фамилията към КНСБ. Член на Националния съвет за протекция на детето към Държавната организация за протекция на детето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР