Янка Рупкина е в траур! Преди месец певицата погреба съпруга

...
Янка Рупкина е в траур! Преди месец певицата погреба съпруга
Коментари Харесай

Янка Рупкина: Погребах мъжа си и осиротях

Янка Рупкина е в печал! Преди месец певицата погреба брачна половинка си и не може да го прежали, научи HotArena.

„ Погребах мъжа си и осиротях! Моят Георги си отиде след рождения ден през март. Така си и предчувстваше. На 90-тата годишнина сподели, че по-късно ще си отиде.
Поне видя правнучето си Виктор, което ориса да стане като него–известен герой, и да популяризира България ”, споделя националната прима.

Изпълнителката признава, че двамата са имали повече от 60 години брак. „ Той ми даде всичко — независимост, беше ми татко, мъж, родител, и всичко ” споделя певицата. Тя се радва, че погребението е било в фамилен кръг, с цел да може да скърби надалеч от вниманието на обществото.

Но й е и малко тъжно, че приятелите, възпитаниците и сътрудниците на брачна половинка й, не са съумели да дойдат, а са го изпратили от разстояние. Но въпреки всичко се усеща почетена, че са изпратили венци и цветя. При това брачният партньор й не е пропуснат даже от най-големите в битката.

Бившият национал Георги Рупкин сътвори стотици млади борци. Той е родом от Странджа, занаятчия на спорта и заслужил треньор. През годините е бил помощник-треньор и в националния тим в свободния жанр за младежи до 20 години и за мъже. Както и треньор в клуб „ Славия ”. Двамата с Янка се срещат в Бургас и имат наследник Росен, внуци, а от няколко месеца и правнук–Виктор, написа " България през днешния ден ".

Янка е безапелационна, че двамата са имали прелестен брак. Нито той е показвал ревнивост към нейната работа, нито тя се е сърдела, че непрекъснато му се постанова да пътува до чужбина и назад.

Последните две години Георги прекарва на легло, откакто претърпява инсулт. Янка обаче е до него и се грижи до последно.

„ След злополуката, която претърпях и останах жива през 1972 година, когато се разруши самолетът ни, едвам претърпях драмата със гибелта на моите сътрудници.

После ми се отключиха ясновидските качества, даже започнах да церя с ръцете си. Моята майка съм я спасявала най-малко 10 пъти да не почине.
Оказвала съм първа помощ на кой ли не, спасявала съм хора, спасявала съм и Ева Георгиева от моето трио.

Борих се за живота й най-малко 20 минути с изкуствено дишане. Вярвам в Господ и съм сигурна, че той ми даде втори живот, с цел да се грижа за околните си и с песни да веселя хората. ”, споделя още Рупкина.

Тя признава, че се бои от вируса, само че най-много поради фамилията си. Иначе синът й е до нея, грижи се да не й липсва нищо и я разсейва от тъгата й.
Единственото, което си пожелава певицата е още малко време, с цел да може да пее на хората. Самата тя е на 81 години към този момент и към този момент много се изморява.

Янка, която е по специалност здравна сестра непрекъснато носи у себе си облика на майка си и татко си, както и на Левски.

И тя като Ванга колекционира кукли, а от време на време им пее или им приказва, като на деца. Често мисли и за предсказанията на пророчицата, които чула за своето бъдеще.
„ Мисля за думите на Ванга, която ми предсказа, че и втора злополука ще преживея. Чудя се по кое време ли ще е това, само че човек би трябвало да мисли положително, с цел да му пристигна положителното. Иначе не става ”, надява се огромната Янка Рупкина.

Жената, която пя на сватбата на артиста Дейвид Бауи и познава Анджелина Джоли и Джордж Харисън, не се тормози, че би трябвало да си стои у дома, даже и сама.
Синът ми оказва помощ, непрекъснато ми пазари и се грижи за мен. Ще издържим. Българите са твърд народ ”, споделя още примата.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР