Янис Манакос, основател и СЕО на Huts Group: Wunderman Thompson

...
Янис Манакос, основател и СЕО на Huts Group: Wunderman Thompson
Коментари Харесай

Дано живееш в интересни времена

Янис Манакос, създател и Съд на Европейските общности на Huts Group: Wunderman Thompson Sofia, New Media (@partnership with MindShare), Imagination Productions, Mirum Digital и Thompson Sports

[Huts JWT България] Името Huts отдава респект към едноименната картина на Винсент ван Гог. Тя изобразява красиво, спокойно зелено поле с дребни къщурки, пръснати в близост. Избрахме това име, с цел да заявим (и да помним винаги), че по късия път на живота можем да се радваме на простичките и хубави моменти, до момента в който се стремим към триумфа и щастието, без тези неща да се изключват взаимно.

Изминаха тъкмо 25 години, откогато създадохме The Huts Group в България. В страната се случиха доста събития за този интервал, само че високото качество на предлаганите от нас услуги остана константа, а с него и високата позиция на групата в класацията на най-големите рекламни и информационни организации.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Групата се състои от няколко обособени компании, които оферират услуги във всички сфери на връзките. Развитието й през тези 25 години е изключително забавна история, по тази причина и актуалният текст носи заглавието " Дано живееш в забавни времена ".

Започнахме с креативен офис, наименуван Huts Advertising, и консултантски маркетинг офис - Huts Marketing. 1994 година беше същинско Елдорадо за бизнеса в България, време на катаклизми и по едно и също време с това – на огромни очаквания. Много компании желаеха да навлязат на пазара, а редица от съществуващите нямаха концепция по какъв начин да маркетират продуктите си. Международни рекламни организации последователно влизаха в страната, търсейки сътрудници, и J Walter Thompson - най-голямата в Америка, стана наш дълготраен сътрудник.

След като постигнахме сделката си, през 1995 година станахме HutsJWT. Годините минаваха и компанията се развиваше – добавихме BTL, а след това брандинг и дизайн на опаковки, по-късно PR услуги, по-късно медийно звено, дигитализацията промени всичко, последва видеопродуцентство, а напълно неотдавна – инфлуенсър маркетинг и профилиран състезателен маркетинг.

В много конкурентна среда Technopolis реализира неповторимо наличие и образна еднаквост в нова серия от телевизионни реклами

[Huts JWT България] В момента сме в развой на промяна на името HutsJWT в Wunderman Thompson – сливането на Wunderman и J Walter Thompson по-рано тази година образува една от най-големите креативен организации в света. (Повече информация – WundermanThompson.bg.)

Нашата група е мощно " клиентоцентрична " – фокусираме се върху продажбите на своите клиенти вместо върху суетата, с други думи, ние не сме " изобретателни в името на творчеството ". Не е случайност или съвпадане, че с изключение на награди за креативност през годините сме били отличавани нееднократно от клиентите си за " успеваемост със страхотни хрумвания ". В българския си офис имаме световен координатор за KitKat и други конфекционни артикули на Nestl, както и районен координатор на акциите ни за посолството на Съединени американски щати.

С A1 успяхме да достигнем рекордни равнища на ангажираност на марката в обществените медии, както и отлично различаване на неговите артикули и услуги

[Huts JWT България]

Списъкът ни с клиенти е " здравословен микс " от мултинационални и местни компании, множеството от които водачи в съответните бизнес сфери – Nestl, Shell, A1, Unilever, Soia Ring Mall, Technopolis, посолството на Съединени американски щати и доста други. Услугите, които предлагаме, варират съгласно клиента и включват стратегически изследвания и насоки, креативен и брандинг решения, пазаруване на телевизионни и други обичайни медийни позиции, обмисляне и оценка, цифрови услуги, обществени медии, видео- и тв продукции, както и BTL услуги.

Заедно с тима на Sofia Ring Mall го превърнахме в най-добре показания шопинг център в цифровия маркетинг

[Huts JWT България]

Освен сполучливи акции, които продават артикули, това, в което сме най-добри, е стратегическата композиция от обичайни и цифрови медии, която спомага за един непрестанен поток от добра възвръщаемост на информационните вложения. С помощта на специфичния набор от принадлежности на наше разположение ние измерваме успеваемостта на медийните акции по отношение на държанието на консуматорите. Това разрешава на рекламодателите да знаят във всеки миг какъв брой заплащат, с цел да доближат до самостоятелния потребител както в малкия екран, по този начин и в цифровото пространство. Съвместната ни работа с Nestlé и Shell, продължаваща към този момент повече от 20 години, и ежедневната преписка с световния офис ни дават невиждано за локалните стандарти равнище на прозрение и схващане на пазара.

Опитахме се да мотивираме българите да бъдат по-активни жители дружно с Посолство на Съединени американски щати

[Huts JWT България] Нашето потомство мина през най-големите промени в медийния пейзаж. За да оцелеем, трябваше да се приспособяваме бързо и дейно. Затова овреме прегърнахме манталитета на смяната и превърнахме постоянството в еволюция. Трябваше да впрегнем велики мозъци, които дейно да провеждат безредния брой благоприятни условия, нужни за вярното обмисляне. Трябваше да впрегнем велики мозъци, осведомени с локалната среда, с цел да създадем страхотна връзка.

Стотици хора са работили в Huts през последните 25 години и всеки от тях е съдействал по своя метод към отстояването на позицията ни във върховете на българския пазар. " Ние развиваме амбициозни марки, като им предлагаме новост и скорост, и комбинираме творчество, технология и данни. Днес повече от всеки път марките се нуждаят от сътрудници, които поемат цялостната отговорност да разгадават непрекъснато усложняващия се медиен пейзаж. "

Илия Лазаров, основен креативен шеф на " HutsJWT България "
Ние сме и в класацията на Най-големите рекламни организации в България.

Read the article in English.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР