Янис Карабельов беше титуляр за Кишварда, но отборът му загуби

...
Янис Карабельов беше титуляр за Кишварда, но отборът му загуби
Коментари Харесай

Бабунски наказа отбора на Карабельов

Янис Карабельов беше титуляр за Кишварда, само че тимът му загуби с 0:1 семейството си на Дебрецен от 23-ия кръг на унгарското състезание. Единственото попадение в мача осъществя някогашният нападател на Ботев (Враца) Дориан Бабунски. Северномакедонският национал се разписа в 48-ата минута и към този момент има 10 гола през сезона.

Карабельов остана на терена до 71-ата минута, когато отстъпи мястото си на Лукаш. Като запаса за Кишварда се появи привлеченият през лятото от Септеимври (София) Марио Илиевски, само че и той не съумя да помогне на отбора да избегне втората поредна загуба в ОТП Банк Лига. 

В класирането Кишварда е на 5-о място с актив от 32 точки, колкото има и четвъртият Пакш, който победи с 2:1 МОЛ Фехервар. Начело е Ференцварош с 50 точки, пред Кечкемет с 36 и Дебрецен с 34. На дъното е Вашаш с 19 точки. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР