Яник Синер даде поредна заявка, че е напълно готов да

...
Яник Синер даде поредна заявка, че е напълно готов да
Коментари Харесай

Шампионът Синер: Толкова е хубаво да видя Григор на такова високо ниво; все още се уча от него

Яник Синер даде поредна поръчка, че е изцяло подготвен да поеме щафетата от Новак Джокович и да оглави международната класация. Италианецът през днешния ден изигра изрично най-силния заключителен мач в своята кариера и остави Григор Димитров без безусловно никакви шансове в разногласието за трофея на Мастърса в Маями, като по този начин завоюва своята 13-та купа на равнище ATP и трета от началото на сезона. Впоследствие първенецът не скри задоволството си, че най-сетне купата е в ръцете му, откакто към този момент беше изгубил два финала на тази конкуренция, а също по този начин не пропусна и да се изкаже ласкаво за първата ни ракета:

" Привет на всички и цветущ Великден! На първо място, Григор, извънредно ми е прелестно да те видя по какъв начин играеш още веднъж на толкоз високо равнище. Ти работиш доста крепко, от време на време упражняваме дружно в Монако и е същинско наслаждение освен да играя с теб, само че и да беседваме, тъй като мога да се изучавам от теб и ти благодаря, Също по този начин имаш страховит екип зад себе си, който е вложил доста работа за тези резултати и мога единствено да ги поздравя.

Разбира, то би трябвало да поздравя и личния си тим за страхотната работа. Работим в действителност ужасно доста и се опитваме да се учим. Истинско наслаждение е да споделя този резултат с вас, както и с моите близки които гледат мача у дома по малкия екран. Бих желал да благодаря и на турнирния шеф Джеймс Блейк, с който говорихме преди мача, че евентуално третият ми край тук ще се окаже късметлийски. Много съм благополучен в този момент да държа огромния трофей в ръцете си. Това е един от най-хубавите шампионати в света и съм признателен да бъда на това особено място.

Накрая бих желал да кажа, че атмосферата беше невероятна през последните 10 дни и нямам самообладание да се забележим още веднъж през идната година - завърши първенецът своята тирада.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР