Яник Синер безспорно е сред най-талантливите млади тенисисти и множество

...
Яник Синер безспорно е сред най-талантливите млади тенисисти и множество
Коментари Харесай

Златно момче: Синер сключи сделка с Nike за 150 милиона долара

Яник Синер несъмнено е измежду най-талантливите млади тенисисти и голям брой експерти чакат от него да завоюва огромен брой трофеи от Големия Шлем. 20-годишният италианец проби в в топ 10 още през предишния сезон и се трансформира в най-младия играч спечелил 5 трофеи в ATP Тура, откогато това беше сторено от Новак Джокович в тийнейджърските му години.

Истината е, че ненапълно доверието към Синер спадна през последните месеци, тъй като резултатите му не са по никакъв начин безапелационни през тази година, а Карлос Алкарас бързо зае позицията му като водач на идващото потомство. Все отново американският състезателен колос NIKE наподобява продължава да има вяра мощно в капацитета на международния номер 12, защото е сключил извънредно съществено съглашение с него.

Става въпрос за 10-годишна договорка, от която тенисистът ще завоюва над 150 милиона $. Иначе казано, то младокът се чака да заработва по към 15 милиона на сезон само от договорката си с фамозната компания и животът му след спорта наподобява подсигурен още занапред.

Jannik Sinner has reportedly signed a €150 million deal for a ten year period with Nike
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР