Янев е непонятен персонаж. Търси обединение с всички. Такъв компот

...
Янев е непонятен персонаж. Търси обединение с всички. Такъв компот
Коментари Харесай

Тя бръкна с пръст в раната: Забравихте ли как Киро и Радев искаха да осребрят КОВИД-а?

Янев е неразбираем персонаж. Търси обединяване с всички. Такъв компот няма.

Обединение с девиантните не може да има. Машинките ги трансфораха в партия и в този момент рекетират цялото общество, налагайки режим на вземане предвид с техните схеми.

Радев изобрети най-лошата политическа режисура, която сме гледали от 1989 година насам. Доведе шарлатани от „ високотехнологичен “ порядък.

Помня по какъв начин бяха измислили стопански проект с фантасмагории, който представяха на президентския декор и с президентската защита. А преди този момент желаеха да купим още веднъж машинки за „ стремително “ проучване на цялата нация за коронавирус, концепцията им струваше няколко милиона, само че за благополучие не мина пред щаба.

Само пред хора, които са на тяхното псевдоинтелигентско равнище, може да мине нещо толкоз смешно като характерности. Да поговориш с тези хора и да не прецениш, че са един чувал с празни фокуси, значи нещо не е наред с теб. Но нито един чиновник, споделят в разузнаването, не може да вербува някой по-умен от себе си.

Съвсем разумно е, че девиантните оплетоха Радев в кълбета от звезден, холивудски, харвардски, високотехноличен, капиталов прах… Телевизиите не престават да се държат безобразно и да стартират неприятните фокусници. Особено утринният блок на бтв е напряко смешно-изкуствен, леят се същински комични причини в интерес на девиантните. Което подсказва, че към момента някакво задкулисие на финансови ползи, както и външният фактор не са ги изритали дефинитивно, а не престават да ги употребяват за бухалка, за отклонение на страната от нормалността, и в случай че към момента може вероятно след бъдещи избори – за едри схеми на добиване (каквото стане, като не стане, следва мимикрия, и идват идващите фокусници…).

Затова толкоз се натиска за машините. При схеми за милиарди едни машинки за милиони са просто добра инвестиция. Ама неприятно пресметнаха Кики.

От профила във фейсбук на Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР