Яне Янев е подал сигнал към етичната комисия на ГЕРБ.

...
Яне Янев е подал сигнал към етичната комисия на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Яне Янев със сигнал към етичната комисия на ГЕРБ

Яне Янев е подал сигнал към етичната комисия на ГЕРБ.
" Сигналът е за съвсем цялата работа на общинските съветници на Сандански през последните 4 години. Първият сигнал е обвързван с позволение за градеж на тръбопровод с минерална вода на Александър Манолев , братът на кмета и негов комшия. Те получават позволение и заповед от кмета за един ден. Водопроводът минава през парка и стига до хотела на кмета, къщата за посетители на Манолев и къщата на съседа на кмета. По всичко проличава че е оказан напън ", разгласи водачът на РЗС в изявление за bTV. 
От своя страна кметът на община Сандански Кирил Котев съобщи, че " водопроводът е безусловно легален. Тази постъпка е и законна, и морална. Не единствено един хотел ще се възползва от тази минерална вода, а и доста други. Няма спор на ползи. "
" Това, че Борисов разгласи на Конгреса, че желае да се бори с феодализма по места, ме кара в действителност да имам вяра ", добави Яне Янев.
" Свещеници ми споделиха, че кметът е направил освещаване на басейна при започване на годината, а разрешението е издадено преди 2 седмици ", сподели още той.
" Разрешението за водоползване се издава преди разрешението за градеж. Етичната комисия ще пристигна и реши. Това не е първият хотел в България с минерална вода ", отговори кметът.
" Истинският кмет на Сандански не е Котев, а Манолев. Вижда се, че го защитаваше и за къщата за посетители и за джакузито му ", приключи Янев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР