Яна Маринова щеше да сгази мен и малкото ми момиченце

...
Яна Маринова щеше да сгази мен и малкото ми момиченце
Коментари Харесай

Майка изплака: Яна Маринова за малко да ме сгази с дъщеря ми! Ще я съдя!

„ Яна Маринова щеше да сгази мен и дребното ми момиченце на площадка в столичен квартал “, изплака пред „ Таблоид ” млада майка, станала очевидец на талибанското шофиране на красивата сървайвърка, разбра HotArena.

39-годишната актриса се разминала на косъм със страшна покруса преди няколко дни.

Изплашената родителка изясни, че както си седяла на тротоара с детенцето, Маринова влезнала в уличката с несъобразена скорост и спряла на сантиметри от тях, преди да стартира маневри за паркиране. След това индиферентно излязла от колата и попитала разплаканото и уплашено момиченце какво тъкмо се е случило, а то чистосърдечно отвърнало, че се е стреснало.

„ Бях толкоз ужасена от случилото се, че даже не посмях да кажа дума и не открих сили да извикам ”, написа и в обществените мрежи столичанката. Щерка й пък ококорила огромни очи и задала смущаващия въпрос: „ Мамо, за какво не направи нещо? ”. Отговор въпреки всичко даде самата актриса във фейсбук. Настрана оставяме казуса с правописните неточности на брюнетката, която също има дете в ученическа възраст, само че от позиция на коректността даваме естрада и на нейната версия за неприятната преживелица.

Според Маринова мястото, където тя заходила с първокласния си джип, било предгаражно пространство, до което достъп имат освен леки коли, само че и мотори, а и боклукчийски камиони, и по тази причина било извънредно рисково дете да си играе там. Вместо това Яна поучава момиченцето идващия път да се забавлява на отсрещния тротоар, където имало и пейки, и заведение, и задоволително необятно поле за игра. Все отново тя се извинява и на родителката, и на хлапето за случилото се.

„ Мило дете, мястото, където ти играеше на топка е паркинг за коли. Там минават и паркират коли, мотори, колела и чичковци носят всякакви рискови материали, тъй като мястото се ремонтира. Също по този начин паркинга е изработен изкачване, с цел да се спускат и кофите за отпадък, когато пристигна боклукчийската кола, а ти търкаляше топката в мръсното. Понякога батковците с моторите се ускоряват и внезапно изскачат от завоя и можеха да налетят право на теб. За благополучие аз постоянно взимам завоя доста бавничко и по тази причина стопирах и изчаках до момента в който се преместите с мама ”, написа Маринова.

Но и се заканва, че идващия път, когато види майка с дете на същото място, категорично ще слезе от автомобила си, с цел да я помоли да се реалокират, в което мнозина от потребителките съзряха неприкрита подигравка. А уплашената родителка към този момент обмисляла да заведе дело против актрисата поради напрежението, който тя и детето й претърпели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР