Яна Маринова отпразнува рождения си ден на снимачната площадка на

...
Яна Маринова отпразнува рождения си ден на снимачната площадка на
Коментари Харесай

Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за филма „Диви и щастливи“

Яна Маринова отпразнува рождения си ден на снимачната площадка на кино лентата „ Диви и щастливи “ . Близо 80 индивида екип поздравиха актрисата за мотива, а сътрудниците ѝ артисти изпяха „ Честит рожден ден “, с цел да приповдигнат настроението преди гореща каскада с джип. Актрисата влиза в облика на жена с пречупени фантазии, която съумява да се пребори със скучното всекидневие и да се впусне в бясно гонене на същинското благополучие.

„ Едно от най-важните послания във кино лентата, е това, че човек може всичко, стига да се вземе в ръце и да повярва в себе си. Мила и Боряна са приятелки от деца и са запазили тази непосредственост, макар годините и разочарованията. Те са подготвени на всичко една за друга, даже да бягат от закона с похитен мъж на задната седалка. Такива другари са благосъстояние. Смея да настоявам, че моето благосъстояние са хората от снимачната площадка на „ Диви и щастливи “, тъй като филмът ни трансформира в семейство. “ – споделя актрисата и продуцент Яна Маринова.

Въпреки че главните фотоси на продукцията завършиха още през юни, екипът се събра за още два дни, с цел да довърши кино лентата при специфични условия, които предлага единствено месец август. Професионалисти в селскостопанския отрасъл засадиха поле с царевица и се грижиха за нейното развъждане в продължение на месеци, с цел да може да се реализира замисъла на сценариста Борислав Захариев и режисьора Мартин Макарие в. Каква е ролята на царевицата, ще стане ясно от 29ти ноември, когато „ Диви и щастливи “ потегля по всички кина в страната.

В продукцията вземат участие още Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Базил Айденбенц, Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров и доста други родни звезди, които феновете ще разпознаят в колоритни облици през целия филм. Постоянното преобличане, промяна на визии с разнообразни перуки, наситените с адреналин екшън-сцени и съвременен комизъм са основните детайли на най-новата българска екшън-комедия, която беше видяна от интернационален дистрибутор и има шанса да излезе отвън рамките на България.

„ Диви и щастливи “ благодари на NOVA телевизия за поддръжката, която е част от дълготрайната тактика „ NOVA поддържа българските филми “. Медийни сътрудници са още: БГ Радио, NRJ и City Radio&TV.  
Пеем, пием и честваме! Yana Marinova | Яна Маринова Luiza Grigorova-Makariev Александър Сано (Alexander Sano)
Публикувахте от в Събота, 17 август 2019 година
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР