Яна и Петко Димитрови заминаха за топлите страни напук на

...
Яна и Петко Димитрови заминаха за топлите страни напук на
Коментари Харесай

Яна и Петко заминаха на топло

Яна и Петко Димитрови отпътуваха за топлите страни на инат на зимата. Семейството показа фрагменти от екзотична отмора, на която Яна сподели съвършено тяло по бански. Двамата са решили да запазят дестинацията в загадка и не са отбелязали къде се подвизават, само че Яна зарадва почитателите си в Инстаграм със фотоси с цялостен и бански от две елементи.

View this post on Instagram
A post shared by Yana Dimitrova (@yana_dimitrovaaa) on Jan 18, 2019 at 5:34pm PST

Петко и Яна не оставят празничната еуфория да отмине и не престават да купонясват с компания другари. Петко показа кадър, на който се разхожда с мъжка компания по брега върху златистия пясък. Димитрови имат двама сина - 4-годишният Доменик и 2-годишният Ян, а Петко има и по-голям наследник от тв водещата Мария Игнатова. Преди време в изявление предприемачът показа, че родителите им доста им оказват помощ с грижите за децата.

Петко Димитров псува дамите като каруцар

View this post on Instagram
A post shared by Yana Dimitrova (@yana_dimitrovaaa) on Jan 20, 2019 at 11:34pm PST

В края на предходната година фамилията влезе дружно във формата VIP Brother, само че скоро по-късно Яна излезе, защото едното им дете имало здравословен проблем и тя се тормозила. Петко обаче остана до дъно и бе един от най-популярните съквартиранти, написа dir.bg.

Петко се наскърбява на "ром "

View this post on Instagram
A post shared by petko dimitrov (@petkodimitroff) on Jan 18, 2019 at 7:07pm PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР