Ямболската окръжна прокуратура протестира оправдателна присъда наложена на 26-годишен мъж

...
Ямболската окръжна прокуратура протестира оправдателна присъда наложена на 26-годишен мъж
Коментари Харесай

Ямболската окръжна прокуратура протестира оправдателна присъда по дело за наркотрафик



Ямболската окръжна прокуратура стачкува оправдателна присъда наложена на 26-годишен мъж от Девня за контрабанда на наркотични субстанции на стойност над 1,35 млн. лева Ямболският областен съд е решил, че 26-годишният Илхан , няма нищо общо с преместването на 10 пакета с марихуана и 9 пакета с екстази от Германия за Турция, и е постановил оправдателната присъда.

Престъплението е осъществено на 26 януари 2017 година Тогава на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " е засечен лек автомобил, в който в специфичен тайник са открити марихуаната и пакетите с екстази. Автомобилът е благосъстоятелност на 25-годишния Фикрет от Шумен и, съгласно съда, единствено той е отговорен за преместването на опиатите, а Илхан не е знаел за съществуването на дрогата.

Присъдата на Фикрет е 8 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим и 50 хиляди лв. санкция. Ямболската окръжна прокуратура не е съгласна и с неговото наказване и желае да му бъде наложена присъда от 15 години. Делото е планувано за 15 януари в Бургаския апелативен съд.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР