Ямболлията си спретна реклама на гърба на бременната Гущерова, като

...
Ямболлията си спретна реклама на гърба на бременната Гущерова, като
Коментари Харесай

Гнусно! Мека китка помрачи радостта на бременната Светлана Гущерова!


Ямболлията си спретна реклама на гърба на бременната Гущерова, като след последното й посещаване в салона му побърза да качи в " Инстаграм " фотосите им, направени сякаш за негова лична приложимост, написа ПИК.

Кадрите са красноречиви, че Светлана в действителност е бременна. Макар това да се мълви от месец-два, младото семейство до момента не е коментирало дали слуховете са истина, като е изчаквало удобен миг, с цел да заяви публично за предстоящото щастливо събитие. Вместо това обаче, сякаш правилният фамилен другар на Гущерови, им подля повеждам.

" Всяка жена получава най-често един път или два пъти опцията да стане майка, и безспорно вълнението към бременността е огромно. Неслучайно Гущерови не разясниха клюките до момента. Не му прави чест на Колев да си направи реклама с детето им... ", възмутени са в обкръжението на младото семейство.

От профила на Колев в " Инстаграм " се вижда, че очевидно Гущерова много време не е посещавала салона му, защото най-малко от 4-5 месеца няма техни общи фотоси. И в този момент, след при първата си аудиенция от толкоз време насам, той побързал да я разгласява с наедряло коремче и да помрачи щастието й. " Грозно е... ", разясняват още околните на Гущерови.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР