Ямбол. За пета поредна година възстановеното Лятно кино в Ямбол

...
Ямбол. За пета поредна година възстановеното Лятно кино в Ямбол
Коментари Харесай

Ямбол: Петото издание на летния филмов маратон в града започва на 31 август

Ямбол. За пета поредна година възобновеното Лятно кино в Ямбол отваря порти за феновете на седмото изкуство. Филмовият маратон започва на 31 август и в продължение на три седмици ще предложи сбирка от вълнуващи заглавия, спечелили голям брой оценки от влиятелни фестивали. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол .
В селекцията за кинофеста през 2018 са включени: „ Проектът Флорида “ на режисьора Шон Бейкър с присъединяване на Уилям Дефо в основната роля, финландската лента „ Най-щастливият ден от живота на Оли Маки “, испанският прочит на „ Снежанка “ на режисьора Пабло Бергер, обществената драма „ Аз, Даниел Блейк “, френската продукция „ В къщата “ на режисьора Франсоа Озон. На финала, на 15 септември, ще бъде излъчването на „ Потапяне “, филм на паметния режисьор Вим Вендерс.
Прожекциите ще бъдат в петъчните и съботните вечери на Лятното кино в Градския парк. Първите две предавания (на 31 август и 1 септември) са с начален час 20.00. Останалите четири ленти (на 7 и 8, на 14 и 15 септември) ще се завъртят от 19.30 часа.
Филмовият фестивал се осъществя от община Ямбол в партньорство със София Филм Фест. Прожекциите още веднъж ще бъдат с вход свободен за жителите и гостите на града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР