Ямбол. Във връзка с продължаващия ремонт на Околовръстен път Изток“

...
Ямбол. Във връзка с продължаващия ремонт на Околовръстен път Изток“
Коментари Харесай

Ямбол: Временно е ограничено движението на кръстовището до ж. к. „Д-р Дончев“ заради ремонта на Обходен път „Изток“

Ямбол. Във връзка с продължаващия ремонт на Околовръстен път „ Изток “ в Ямбол, в четвъртък, 9 август, от 8.00 до 17.00 часа краткотрайно ще бъде стеснен достъпът в региона на кръстовището на околовръстното шосе при границата с ж. к. „ Д-р Д. Дончев “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Ограничението ще засегне платното откъм жилищния квартал и свързването му с шосето, южно от парк „ Боровец “. Другата част от платното ще бъде свободна за прекосяване на моторни транспортни средства.
Това е едно от основните кръстовища на обходния път по трасето му в границите на града, където се прави връзка с околните жилищни блокове, парк „ Боровец “ и централната зона на Ямбол. В същото време секторът е в непосредствена непосредственост до постройките на Дом остарели хора, Домът за медико-социални грижи и обект „ Нова болница “.
През миналата седмица бяха осъществени ремонтни действия на друго кръстовище по трасето на околовръстното шосе – в региона на ж. к. „ Г. Бенковски “ сред блокове 10 и 16.
Ремонтът на сектора от Обходен път „ Изток “ - от северната граница на к-с „ Бенковски “ (бл. 22) до печатница „ Светлина “, с чака да завърши до 20 август.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР