Ямбол. Във връзка с планираните дейности по освежаване на маркировката

...
Ямбол. Във връзка с планираните дейности по освежаване на маркировката
Коментари Харесай

Предстои освежаване на улична маркировка и ремонт на фитнес площадки в Ямбол

Ямбол. Във връзка с плануваните действия по ободряване на маркировката по паркинг зоните в жилищните квартали, община Ямбол приканва жителите към отговорно отношение и подпомагане на общинските служби. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . За да се извърши полагането на нова маркировка, е належащо паркингите в междублоковите пространства да бъдат освободени от коли. За задачата се прави авансово известяван на живущите в съответния регион – слагане на известия на входовете на жилищните здания, в това число и на паркираните коли.
Община Ямбол моли към притежателите на моторни транспортни средства да проявят схващане и реалокират колите си в съответния ден, с цел да могат всички по-късно се употребяват от по-добрия тип на паркинга пред личния им блок.
Планираните в идващите дни маркировки по квартали са по следния график: 26 септември – пред бл. №62 на ж.к. „ Граф Игнатиев “, на 30 септември – пред бл. 9 на к-с „ Хале “, на 2 октомври – паркинг пред бл. 32 в к-с „ Златен рог “, на 4 октомври – пред бл. 30 в същия комплекс, на 8 октомври – паркинг зона сред блокове 6 и 8, още веднъж в „ Златен рог “. Всички живущи в тези региони ще бъдат още веднъж авансово известени.
Освен ограниченията по възобновяване на маркировката по улични платна и паркинги, общинските служби постоянно отремонтират и развалени или даже злонамерено счупени детайли от градската среда. Преди броени дни одеве възобновените чешми в централните паркови площи бяха съзнателно потрошени още в същия ден. Наскоро Оперативна програма „ Паркове и зони отдих “ инсталира нови фитнес уреди на три площадки в града – на ул. „ Балатон “, в к-с „ Хале “ и на хълма „ Боровец “, като ограниченията по възобновяване още веднъж бяха разследване на вандалски прояви. Същото бе ситуацията и с няколко детски площадки. Община Ямбол припомня, че отговорността за образа на града е обща – на локалната власт и на жителите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР