Ямбол. В града ще се състои концерт на групата Джипси

...
Ямбол. В града ще се състои концерт на групата Джипси
Коментари Харесай

Ямбол: В града ще се състои концерт на групата „Джипси Кингс“ на 16 юни

Ямбол. В града ще се състои концерт на групата „ Джипси Кингс “ на 16 юни. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол .
„ Скъпи другари, ще се забележим на 16 юни в Ямбол, България, с цел да създадем една изключителна Джипси фиеста! Viva la musica! “ С тези думи създателите на „ Джипси Кингс “ - Канут Рейес, Пол Рейес и Чико Бучики се обръщат в особено изказване към родните почитатели във връзка идния концерт.
На 16 юни музикантите, обединени във формата „ Original Gypsies “, ще излязат на площада в Ямбол на безвъзмезден концерт във връзка празника на града. Почитателите на фламенко, салса и поп музиката ще имат опцията да чуят именитите „ Bamboleo ", „ Djobi Djoba ", „ Volare ", „ Un Amor " и още доста горещи шлагери. Повече от 17 международни реализатори ще се качат на сцената в Ямбол за същинско музикално угощение с доста страсти и танц.
Това е първият за България сходен концерт с присъединяване на трима от основателите на групата или както сами се назовават „ старите и исторически „ Джипси Кингс “. Събитието е кулминационната точка на празниците, отдадени на Деня на Ямбол и е с вход свободен за жителите и гостите на града.
Видеото с поканата към почитателите може да бъде забелязано на уеб страницата на Община Ямбол, както и тук.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР