Ямбол. Участници от 30 състава от четири области в страната

...
Ямбол. Участници от 30 състава от четири области в страната
Коментари Харесай

Ямбол: Близо 460 изпълнители се включиха в традиционния Регионален преглед на българската фолклорна и стара градска песен

Ямбол. Участници от 30 състава от четири области в страната се включиха през днешния ден в обичайния Регионален обзор на българската фолклорна и остаряла градска ария – Ямбол 2018. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Музикалният празник събра близо 460 участника от клубове на пенсионера, представителни сформира към патриотични организации, клубове за здраве и други
„ Традициите, фолклорът са тези безконечни неща, които съхраняват нашата еднаквост и ни сплотяват като българи, по тази причина ви приветствам за силата и ентусиазма, с които изпълвате днешния празничен ден “, сподели в приветствените си думи при откриването кметът на Ямбол Георги Славов.
Шестнадесетото издание на прегледа на българската е проведен от регионалния и общинския препоръки на Сдружение „ Съюз на пенсионерите – 2004 “ – Ямбол, с поддръжката на Община Ямбол.
Освен сформира от града, в празника на песента се включиха гостуващи реализатори от общините „ Тунджа “, Стралджа, Болярово, Сливен, Нова Загора, Гурково, Сунгурларе, Казанлък, Бургас, Поморие и др.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР