Ямбол. С рехабилитиране на участъци от основни улици и в

...
Ямбол. С рехабилитиране на участъци от основни улици и в
Коментари Харесай

Продължават текущите ремонти на уличната мрежа в Ямбол

Ямбол. С рехабилитиране на сектори от съществени улици и в кварталите в Ямбол не престават ограниченията по поддържането и обновяването на пътната инфраструктура на града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . В момента ремонтни действия се осъществяван по ул. „ Търговска “, северно от к-с „ Зорница “. Най-засегнатите сектори се фрезоват и приготвят за възобновяване на асфалтовата настилка. Предстои и рехабилитиране на сектори от уличната мрежа в кв. „ Аврен “.
От края на август до момента са направени асфалтови кърпежи на обща повърхност от 4825 кв. м. Ремонтираните сектори са от улици в разнообразни елементи на града, измежду които „ Каргон “, „ Възраждане “, „ В. Левски “, „ Диана “, „ Граф Игнатиев “, „ Хале “, „ Г. Бенковски “, също по този начин и по ул. „ Стара планина “. Възстановяването на компрометирани сектори обхвана и улици в централната част на града – като „ Михаил Лъкатник “, „ Михаил Шишман “, „ Васил Карагьозов “, „ Цар Иван Шишман “, „ Мусала “, „ Крали Марко “ и „ Хан Крум “.
Завършени са плануваните все още рехабилитационни действия и по пътната настилка в к-с „ Златен рог “. Предстоят сходни ограничения по още улици в ЦГЧ, измежду които ул. „ Търговска “ и „ Николай Петрини “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР