Ямбол победи със 75:71 ЦСКА в мач от 31-вия кръг

...
Ямбол победи със 75:71 ЦСКА в мач от 31-вия кръг
Коментари Харесай

Александър Алексиев: Много ме е яд, че няма да играем плейофи

Ямбол победи със 75:71 ЦСКА в мач от 31-вия кръг на НБЛ, а ето по какъв начин треньорът Александър Алексиев разяснява триумфа на неговия отбор.

„ Мотивирахме момчетата. Искахме да играят добре, с цел да се отсрамим за това, което направихме през сезона, тъй като дефакто можехме да сме в осмицата, само че доста фактори повлияха и по тази причина желаех всеки мач да играем добре. 

В първата и втората част ни взимат битката, имат повече набези от нас, по-свежи бяха, само че след това компенсирахме с други неща. Много ме е гняв, тъй като аз персонално си бях сложил някаква цел за себе си, жалост ми е за момчетата, че няма да играят плейофи, само че изпуснахме микромачове у дома, микроситуации. Ако погледнете какъв брой мача сме изпуснали... 

Имахме доста контузени състезатели, доста променлив състав. Така не може да се наложи жанр на игра. Имам поради, че Таварес тъкмо заигра добре с нас и отиде на Световно състезание и трябваше да се сърне. Нямаме висок човек. Доминик Кристиано отпътува и нямаме различен висок човек. Нямаме типична петица и оттова и подготвителният развой е не толкоз добър. Ние имаме сега на тренировки осем индивида. Без висок човек, без чиста петица мъчно се работи. Ще пробваме да играем с Левски, както играхме през днешния ден. Ако може, ще е супер. “, съобщи Алексиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР