Ямбол. Община Ямбол ще предостави на Министерството на вътрешните работи

...
Ямбол. Община Ямбол ще предостави на Министерството на вътрешните работи
Коментари Харесай

Георги Славов, кмет на Ямбол: Полицейски участък и денонощно видеонаблюдение ще гарантират сигурността на хората в квартал „Г. Бенковски“

Ямбол. Община Ямбол ще даде на Министерството на вътрешните работи пространства, общинска благосъстоятелност, за разкриване на полицейска приемна. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Помещенията се намират в непосредствена непосредственост до бл.15 в к-с „ Георги Бенковски “.
Във връзка с реализирането на тази концепция кметът на Ямбол Георги Славов е направил предложение в Общински съвет - Ямбол за смяна в бюджета на Община Ямбол за 2019 година, с което в плана на финансовите разноски да бъдат включени 40 000 лв. за ремонт на покрива на постройката, замяна на дограмата и полагане на топлоизолация.
Предвидено е и монтирането на видеонаблюдение в квартала. За задачата е нужна смяна в бюджета за обезпечаването на 200 000 лв..
„ Това са част от ограниченията, които Общината подхваща за възстановяване на изискванията на живот в к-с „ Г. Бенковски “. За мен приоритет е сигурността на хората в квартала, което значи сигурност и за Ямбол. Полицейски сектор и непрекъснато видеонаблюдение ще ни подсигуряват тази сигурност “, съобщи през днешния ден кметът на Ямбол Георги Славов, който направи оглед на пространствата в постройката дружно с гл. контрольор Тихомир Танчев-началник на районно управление (на МВР) - Ямбол към ОДМВР - Ямбол.
В същата постройка ще бъде отделено помещение, в което ще бъде самостоятелен Квартален клуб на пенсионера. Откриването на пенсионерския клуб е резултат от стихотворец ангажимент в отговор на декларирано предпочитание от жителите на квартала.
Библиотечният клон на НЧ „ Зора-1945 “ ще бъде изместен в задната част на обекта.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР