Ямбол. Община Ямбол получи приз Градски дух от пилотното издание

...
Ямбол. Община Ямбол получи приз Градски дух от пилотното издание
Коментари Харесай

Община Ямбол получи награда от кампанията „Образцова община”

Ямбол. Община Ямбол получи приз „ Градски дух ” от пилотното издание на класацията „ Образцова община “ на вестник „ 24 часа “. Отличието бе връчено на кмета Георги Славов на гала през вчерашния ден в Бургас в границите на акцията за Югоизточния район. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол .
Отличието за Ямбол е на база вота на читателите на изданието, които посредством гласоподаване са изразили своята дейна поддръжка. Критерият „ Градски дух “ отразява възприятието за принадлежност, за взаимност, за обща цел и еднаквост на съответната общественост. Също по този начин тази премия въплъщава всичко това, което кара жителите да се усещат горди, че са родени или живеят в съответното обитаемо място. Индексът мери още уникалността на локалните обичаи, положението на културните и исторически знаци на даден град.
С плана си „ Образцова община “ медията цели да открои и насърчи положителните практики в локалното самоуправление, както и да покаже позитивния опит на общините, който да служи за образец на останалите. На този стадий излъчването на спечелилите става на районен принцип, като в края на акцията през есента ще бъде връчена и Голямата премия - тя ще бъде за общините, събрали най-вече точки по всичките пет групи критерии в националното класиране.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР