Ямбол. Община Ямбол организира безплатно автокино. Любителите на филмовото изкуство

...
Ямбол. Община Ямбол организира безплатно автокино. Любителите на филмовото изкуство
Коментари Харесай

Община Ямбол организира безплатно автокино

Ямбол. Община Ямбол провежда гратис автокино. Любителите на филмовото изкуство през днешния ден ще имат опция да се насладят на сполучливия български филм " Голата истина за група Жигули ". Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Гости по време на прожекцията ще бъдат обичани артисти от кино лентата. Автокиното се реализира със съдействието на Община Ямбол и ще бъде позиционирано на паркинга на хипермаркети " Технополис " и " Практикер ", като теренът за него се дава безплатно от двете търговски вериги.

От 20.30 часа, феновете на седмото изкуство ще могат да видят кино лентата " Голата истина за група Жигули ". Лентата споделя историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада на върха на славата си. С времето усетите на публиката се трансформират, а бандата е изцяло забравена. Но един ден ненадейно телефонно позвъняване ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат още веднъж.
Режисьор е Виктор Божинов, а в функциите може да видите Михаил Билалов, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев - Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Август Попов, Параскева Джукелова и други

Паркирането на колите ще стартира в 19.00 часа. Автокиното се гледа от автомобил, на екран с величина 5 м х 10 м и на височина от земята 2 м. Звукът се приема от радиото в автомобила, на съответната периодичност за града, изписана на екрана в деня на прожекцията. Организаторите персонално на място ще разпределят и насочват всеки автомобил, с цел да има нужната видимост. Всяка от аудиосистемите ще бъде настройвана по този начин, че да получава най-хубавия тон в автомобила.
Входът е безвъзмезден.

Първото автокино в Ямбол се организира преди няколко месеца и мина при огромен интерес.
Поради повишаващата се заболеваемост, тази година, Община Ямбол анулира провеждането на кино фестивал в Лятното кино. Автокиното е различен и безвреден метод да се доближи до публиката, която заслужава да се наслаждения на българското кино изкуство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР