Ямбол. Не трябва да допускаме закриването на училища, защото те

...
Ямбол. Не трябва да допускаме закриването на училища, защото те
Коментари Харесай

Местни избори 2019: АБВ откри предизборната си кампания в община Тунджа

Ямбол. „ Не би трябвало да позволяваме закриването на учебни заведения, тъй като те са сърцата на всяко обитаемо място ”, съобщи при откриването на предизборната си акция претендентът за кмет на Община Тунджа Иван Йоргов. Той бе повдигнат от локалната конструкция на Политическа партия АБВ, а мотото на акцията му е „ Иван Йоргов – правилният избор ”.
В препълнения салон на НЧ ”Просвета 1910 ” – с. Тенево се събраха членове, симпатизанти и другари на партията от целия район. Специални посетители на откриването на акцията бяха Румен Петков – ръководител на АБВ и зам.-председателят на партията Владимир Маринов.
„ Кандидатът за кмет на общината е човек с шампионски дух и огромен престиж. Разпознаваем е за жителите на общината, тъй като е един от тях. Доказал през годините, че може да бъде добър управленец, той е точната кандидатура за кметското място в Община Тунджа, безапелационен беше Румен Петков при представянето на Иван Йоргов.
Общо седем са претендентите за кметове на обитаеми места, които бяха показани довечера на сцената на читалището. Пред присъстващите излязоха и претендентите за общински съветници, отпред с лидера на листата Здравко Златаров. „ Тунджа ” е наша идея и имаме вяра, че след 27 октомври животът на хората ще се промени към по-добро. ”, сподели лидерът на листата. „ Няма да даваме празни обещания, само че ще подсигуряваме нито едно от селата ни да не остава без лекарска помощ ”, уточни още той пред присъстващите. „ Вярваме в мъдростта на възрастните, в разсъдъка на дейна част от популацията и в фантазиите и силата на младите, с цел да забележим нашата община изменена ”, добави Златаров, който прикани в деня на изборите хората да не се опасяват да изразят своя избор.
По традиция АБВ подари книги за читалището в селото. Симпатизантите и приятелите на политическата мощ имаха удоволствието да се насладят на осъществяванията на националната певица Донка Бумбалова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР