Ямбол. На българо-турската граница са задържани 12 незаконни имигранти с

...
Ямбол. На българо-турската граница са задържани 12 незаконни имигранти с
Коментари Харесай

На българо-турската граница са задържани 12 незаконни имигранти с двама водачи

Ямбол. На българо-турската граница са арестувани 12 противозаконни имигранти с двама водачи. Това оповестиха от от Главна дирекция „ Гранична полиция “ .

На 11 януари гранични служители на реда, взаимно с екип от жандармерията, спрели за инспекция в землището на село Маломирово, община Елхово, лек автомобил „ Мерцедес “ с лидер 25-годишен мъж от Плевенско. В автомобила граничните служители на реда открили 8 мъже без документи за идентичност, по техни данни сирийски жители. Водачът и незаконните имигранти са арестувани. В ГПУ-Елхово е формирано досъдебно произвеждане, на водача е повдигнато обвиняване по чл.281 от Наказателен кодекс. Образувани са и бързи производства за нелегално прекосяване на границата, чужденците са предадени в Специален дом за краткотрайно настаняване на чужденци - Любимец.

Тази нощ в покрайнините на село Стефан Караджово са открити 40-годишен водач на лек автомобил „ Мазда “ с четирима противозаконни имигранти, по тяхна информация от Афганистан и Пакистан. Те са арестувани в Гранично полицейски ръководство - Болярово.
Работата по двата случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Ямбол.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР