Ямбол. На 9 юли 2019г. (вторник) ще се състои официална

...
Ямбол. На 9 юли 2019г. (вторник) ще се състои официална
Коментари Харесай

Ямбол: Общината отчита изпълнението на мащабен проект по модернизиране на централни зони и ул. „Преслав“

Ямбол. На 9 юли 2019г. (вторник) ще се състои публична гала по разкриване на обновената улица „ Преслав “ в Ямбол, оповестиха от пресцентъра на общината . Участъкът сред ул. „ Д. Благоев “ и ул. „ Акация “ бе осъвременен по план „ Устойчиво и интегрирано развиване на градската среда на община Ямбол “ по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020г.
Кметът на града Георги Славов ще пререже лентата на приключения обект от 11.00 часа, в региона пред Народно читалище „ Зора – 1945 “.
По-късно, от 11.45 часа, в зала 107 на Община Ямбол ще бъде дадена заключителна конференция, на която ще бъдат регистрирани резултатите от осъществяването на целия план, включващ още два огромни обекта в централната част на Ямбол. През есента на 2018 година бе приключено модернизирането на втория сектор от основната пешеходна улица „ Георги Раковски “, също и на централните паркови площи, източно от Безистена.
Проект „ Устойчиво и интегрирано развиване на градската среда на община Ямбол “ се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък 2014 – 2020 година “, съфинансирана от Европейския съюз, посредством Европейски фонд за районно развиване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР