Ямбол. На 20 септември 2018 г. от 12.00 часа с

...
Ямбол. На 20 септември 2018 г. от 12.00 часа с
Коментари Харесай

Ямбол: С официална церемония ще бъде открита обновената база на СУ „Св. Климент Охридски“

Ямбол. На 20 септември 2018 година от 12.00 часа с публична гала ще бъде открита обновената база на ямболското СУ „ Св. Климент Охридски “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Цялостното реновиране на постройката на едно от най-големите учебни заведения в града бе осъществено по план „ Устойчиво и интегрирано развиване на просветителната инфраструктура на община Ямбол “. В рамките на плана бяха напълно актуализирани и базите на още три детски заведения: Детска ясла „ Мечо Пух “, Детска градина „ Свобода “, Детска ясла „ Слънчево детство “ към Детска градина „ Пламъче “.
Подробности по изпълнените действия по четирите обекта и постигнатите резултати ще бъдат показани на заключителна конференция по-рано същия ден, в постройката на община Ямбол, зала 107 от 11.15 часа.
По плана бяха осъществени сложни ограничения за възобновяване и модернизиране на обекти от просветителната инфраструктура на община Ямбол, за обезпечаване на подобаваща среда за осъществяване на ефикасен учебен развой и понижаване на отпадналите възпитаници.
Проект „ Устойчиво и интегрирано развиване на просветителната инфраструктура на община Ямбол “ се извършва от Община Ямбол и се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014 – 2020 година, съфинансирана от Европейския съюз, посредством Европейски фонд за районно развиване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР