Ямбол. Кметът на Ямбол Георги Славов се срещна с баскетболния

...
Ямбол. Кметът на Ямбол Георги Славов се срещна с баскетболния
Коментари Харесай

Ямбол: Кметът Георги Славов се срещна с баскетболния отбор за момчета до 12-годишна възраст на „Тунджа“

Ямбол. Кметът на Ямбол Георги Славов се срещна с баскетболния тим за момчета до 12-годишна възраст на „ Тунджа “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Той поздрави младите баскетболисти за реализиран триумф на влиятелно съревнование и разгласи, че Община Ямбол ще им даде като премия опция да посетят спортно-подготвителен лагер.
Младите баскетболни гении завоюваха шампионат от Балканската младежка баскетболна лига. Тимът на Румен Шопов и Здравко Янчев победи на финала Левски с 48 - 25 и приключи шампионата без нито една загуба. Турнирът се организира от 15 до 17 февруари в зала „ Георги Христов “ в Ботевград. В него участваха четири български тима и два македонски.
„ Винаги ми е било извънредно прелестно да давам награда нашите даровити деца, без значение в каква област се развиват. Благодаря на всички вас и на Вашите треньори, че прославяте името на Ямбол. С този дребен жест през днешния ден желаеме да покажем, че младежите са благосъстоянието на града и всеки техен триумф би трябвало да бъде поощряван. Пожелавам Ви да бъдете здрави и да работите и отсега нататък със същия този състезателен хъс, с цел да ни радвате с доста нови трофеи и още повече триумфи “, съобщи по време на срещата с младите спортисти кметът на Ямбол Георги Славов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР