Ямбол. Кметът Георги Славов провери напредъка на дейностите по саниране

...
Ямбол. Кметът Георги Славов провери напредъка на дейностите по саниране
Коментари Харесай

Ямбол: Кметът Георги Славов провери напредъка на дейностите по саниране на блок № 19 на бул. „Димитър Благоев“

Ямбол. Кметът Георги Славов ревизира напредъка на дейностите по саниране на блок № 19 на бул. „ Димитър Благоев “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . По време на инспекцията кметът бе съпроводен от шефа на строителната дирекция в Община Ямбол инж. Радостин Евтимов, проектанта на обекта арх. Сотир Камбуров и представители на фирмата-изпълнител „ Инком ПВ “.
При срещата си с кмета жителите от блока показаха своето удовлетворение от стартиралите действия по използване енергийно ефикасните ограничения и похвалиха работата на строителя за качествено осъществяване на плануваните действия. Те показаха предпочитание след привършване на санирането да бъде уголемен и преасфалтиран паркинга от северната страна на блока. Обсъдени бяха и спомагателни ограничения по благоустрояване на региона, свързани с ремонт на тротоарната настилка от южната страна на жилищната постройка.
На вниманието на кмета бе сложено искане за спомагателни контейнери за изхвърляне на остарели мебели, както и усилване на контрола върху активността на кабелните оператори, които съгласно хората от блока нерегламентирано инсталират своята мрежа и разрушават структурата на оборудването.
Санирането на жилищния блок би трябвало да завърши при започване на 2020 година.
В момента, с изключение на по блок 19 на „ Д. Благоев “, енергийно ефикасни ограничения се ползват и по постройката на бл. 14 в к-с „ Хале “. Предстои строително-монтажни работи да започват и в ж.к. „ Диана “, бл. 10, както и на ул. „ Стара планина “ № 1.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР