Ямбол. Камерен оркестър Дианополис“ ще изнесат концерт в Културно-информационен център

...
Ямбол. Камерен оркестър Дианополис“ ще изнесат концерт в Културно-информационен център
Коментари Харесай

Ямбол: Камерен оркестър „Дианополис“ ще изнесат концерт в Културно-информационен център „Безистен“ на 20 януари

Ямбол. Камерен оркестър „ Дианополис “ ще изнесат концерт в Културно-информационен център „ Безистен “ на 20 януари. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . Организатори са Общината и Общинско дружество „ Туризъм и просвета “. Това е първият за годината концерт на Камерен оркестър „ Данополис “ и е наименуван провокативно „ Новогодишен “, тъй като е привет към ямболската аудитория с благопожелание за здрава и вдъхновяваща 2019 година. Музикалното събитие ще се състои на 20 януари в залата на Културно-информационен център „ Безистен “ от 11.30 часа.
Програмата започва с „ Ямболска празнична интродукция “ на композитора и основен диригент на оркестъра Константи Илиевски. Следва букет от обичани класики като „ Венециански карнавал “ на Аламиро Джампиери, „ Кан Кан “ на Жак Офенбах, Унгарски танц №5 от Йоханес Брамс, бързата „ Тик так полка “, „ Императорски валс ” и безконечният „ На хубавия наследник Дунав ” от Йохан Щраус – наследник, както и „ Ла Кампанела ” на Николо Паганини. Солисти на новогодишния концерт са Красимира Султанова и Росен Идеалов. Цветомира Гицова пък ще показа емблематични песни и арии от оперите „ Веселата вдовица “ и Джудита ” на Франц Лехар.
Предварителната продажба на билети е до 19 януари от 10.00 до 17.00 часа на касата на Културно-информационен център „ Безистен “ – Ямбол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР