Ямбол. Искаме България, която да е уважавана в Европа, искаме

...
Ямбол. Искаме България, която да е уважавана в Европа, искаме
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мария Габриел, ГЕРБ: С единство и отговорност можем да постигнем още много

Ямбол. „ Искаме България, която да е уважавана в Европа, желаеме България, която да свети със своите обичаи, история и просвета, с надарените си младежи “ – това съобщи в Ямбол лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Искаме България, която върви напред и по тази причина би трябвало да кажем „ да “ на обединяването, единството и отговорността, тъй като точно с тях можем още доста да реализираме “, обърна се към хората българският еврокомисар.
Стотици хора от Ямбол и региона се събраха, с цел да посрещнат лидера на листата Мария Габриел. Повече от час тя раздава подписи и се снима с последователи, които бяха пристигнали да я поздравят и да й пожелаят триумф. По време на визитата си тя прегледа Интерактивния музей навън „ Европа в Ямбол “, построен от ямболската организация на Политическа партия ГЕРБ във връзка изборите за Европейски парламент. Преди това Мария Габриел отдели особено внимание на ямболския Безистен, трансфорат в музей и културно-информационен център по европейски план.
„ Градът се развива, градът се модернизира, в него има място и за младежите, и за възрастните, има място за културата, за почитание към предишното и традициите ни, само че и доста смелост към бъдещето, с цел да продължаваме да го градим дружно “, показа усещанията си от Ямбол лидерът на листата.
„ Мария Габриел е капитан на най-хубавия тим от претенденти за евродепутати “, посочи регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ и кмет на Ямбол Георги Славов. Двамата приканиха на 26 май да се гласоподава с номер 12 в бюлетината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР