YALTA CLUB се завърна към славните времена с пълен клуб

...
YALTA CLUB се завърна към славните времена с пълен клуб
Коментари Харесай

14 от най-популярните диджеи в света идват в София за невероятен маратон от събития

YALTA CLUB се завърна към славните времена с цялостен клуб и грандиозни събития. След участията на Roger Sanchez, Marco Faraone, wAFF и Claptone през октомври, клубната стратегия продължава с пет събития, които не са за изпусканe, както и най-големият SOLAR за годината с присъединяване на редица международни имена.
Селекцията от актьори постоянно е била една от най-силните страни на YALTA CLUB и програмата до края на годината още веднъж го потвърждава. Ноември месец стартира с Alan Fitzpatrick, който идва непосредствено от Берлин на 2 ноември, с цел да върне в София силата от ранните рейв празненства. През идващия уикенд (9 ноември) посрещаме любимеца на българската аудитория, Fedde Le Grand. Легендарния хаус диджей се завръща още един път, с цел да взриви Room 1 на клуба, както единствено той умее, a компания зад пулта ще му прави Juan Alvarez.

Kлубните събития на YALTA не престават на 15 ноември с eдин от най-хубавите диджеи и продуценти в тек-хаус жанра, Daley Padley, по-познат като Hot Since 82, а вечерта ще открие Liubo Ursiny. Едно от най-дългоочакваните празненства за сезона е седмица по-късно. На 22 ноември ще станем очевидци на аудио-визуалното премеждие на което ще ни води Len Faki – притежател на няколко топ лейбъла и основател на многочислени убийствени части.
Ноември месец ще завърши уместно с празненство в двете зали на YALTA CLUB. На 29 ноември, зад пулта на Room 1 ще се качи Enrico Sangiuliano с новата си идея, SOLO. Италианецът ще свири от началото до края на вечерта, показвайки неповторимите си диджейски качества в голям брой жанрове и темпове. По същото време в Room 2 ще звучи b2b сет от Guy J и Guy Mantzur, чиито опияняващи мелодии радват публиката при всяко тяхно завръщане в София.Към израелците в ъндърграунд залата на клуба ще се причисли и Liubo Ursiny.
Краят на годината ще наближи с най-специалното събитие в празненство календара на София – SOLAR 2019. На 13 декември, огромният фестивал се завръща с 10 актьора в три от залите на Интер Експо Център. Както клубната стратегия на YALTA CLUB, по този начин и единственият SOLAR за годината предлага многообразие от стилове и актьори, които рядко бихте срещнали в един лайнъп.

В една от залите (TOOLROOM IN STEREO) ще посрещнем индивидът, чиито сетове са звучали на някои от най-култовите събития като SOLAR Summer, Halloween и SOLAR Crishtams – Mark Knight. Кралят на хауса ще направи b3b сет с дуото ChusCeballos и Juan Alvarez. Продължаваме към залата MOODRAW – техно раят, който ще побере още забавни актове за българските почитатели. Собственичката на MOOD Records, Nicole Moudaber ще бъде в центъра на събитията, дружно с Liubo Ursiny, както и Gaiser и Matador, които ще ни зарадват с b2b сет. Не на последно място, към разнообразния SOLAR се включват и Rudimental. Британската дръм енд бейс групата, която последно видяхме през 2015 година се завръщат с диджей сет и осъществяване онлайн в обособена зала на Интер Експо Център.
Билети за всички клубни празненства, както и за SOLAR, може да закупите от OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР