Якутия реагира двусмислено на посещението на Нанси Пелоси в Тайван

...
Якутия реагира двусмислено на посещението на Нанси Пелоси в Тайван
Коментари Харесай

Китай е коварен - чака отсечената от някого глава на врага да доплува

Якутия реагира двусмислено на визитата на Нанси Пелоси в Тайван и на обстоятелството, че Китай не извърши заканите си. Потребителите на обществените мрежи припомниха, че вековната китайска мъдрост е да седиш на брега на реката и да чакаш трупът на врага, погубен от някой различен, да изплува по нея.

Мненията за това по какъв начин КНР трябваше да работи в отговор бяха разграничени.

Микеланджело Меризи де Караваджо. Медуза.

„ Удивително е какъв брой хора в Русия в този момент се тормозят от обстоятелството, че Китай не е унищожил стопанската система и армията си в името на упоритостите на обособени политици “, сподели Виталий Обедин, политически наблюдаващ и публицист от Якутия.

„ Китай искрено влезе в локва със заканите си против Съединени американски щати и Пелоси. Дори огромни стопански наказания от Китай няма да последват, да не приказваме за военни ограничения “, сподели анализаторът Сергей Степанов.

Той акцентира, че престижът на страната идва от силата на тази страна, както икономическа, по този начин и военна. Колкото по-голям е престижът на страната, толкоз по-високи са нейните упоритости и „ толкоз повече набези против други страни, като се изключи тези спътници, които към този момент са в услуга на по-мощни страни “, споделя специалистът.

„ За да резервира стопанската система си, Китай потвърди, че може да има толкоз доста китайски предизвестия, до момента в който мандарините си остават мандарини за един стопански устроения китаец ", счита Сергей Степанов.

" Между другото, в никакъв случай в историята си китайците не са живели по този начин добре, както напоследък (така мисля). Китайците имат какво да губят, с изключение на веригите “, твърди още той.

„ Китай постоянно е остроумен, знае какво прави “, изрази мнението си Людмила Пахомова в телеграм канала.

„ На доктрина те щяха да укрепят стопанската система си и да съсипят стопанската система на Съединени американски щати. Не се тормозя за Китай, само че виждам опцията, която са пропуснали. Посещението на Пелоси беше и е идеалното опрощение да получат тайванска технология. Жалко, че не се възползваха от това “, написа потребителят NN.

„ Пелоси намерено поддържа Тайван против континентален Китай, като по този метод увеличи антикитайските настроения в света. Сега Байдън би трябвало да признае Тайван като обособена страна “, предложи Борис Николаев.

„ Китай просто още не е подготвен, минимум 5 години, и ще бъде подготвен да съсипе както стопанската система, по този начин и армията “, означи LanZar.

Някои консуматори се чудят за какво Китай не извърши заканите си.

„ Защо тогава имаше толкоз доста високопоставени изказвания? “ – попита Олгателега.

„ Това се назовава още очакване на брега на реката, когато отсечената глава на врага плува. Отсечена от някой различен “, сподели анализаторът Сергей Степанов.

Както Регнум заяви, Нанси Пелоси дойде в Тайван вечерта на 2 август, макар митингите на Пекин. През последните 25 години американски политици от този сан в никакъв случай не са посещавали острова.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР