Яков Циперович, живеещ в столицата на Беларус – Минск, не

...
Яков Циперович, живеещ в столицата на Беларус – Минск, не
Коментари Харесай

Феноменален мъж от Беларус не спи вече 35 г.

Яков Циперович, живеещ в столицата на Беларус – Минск, не е заспивал от 1979 година, когато една седмица бил в кома, откакто първата му брачна половинка се пробвала да го токсини.

Макар че към този момент 35 години Циперович не спи, неналичието на сън не му се отразява физически. Той даже наподобява по-млад, в сравнение с в действителност е. Яков Циперович е към този момент на 54 години, само че множеството хора споделят, че той не наподобява на повече от 35 години.

Циперович споделя, че бодърстването му е почнало през 1979 година, когато първата му брачна половинка се пробвала да го убие, като сипала отрова във виното му. След като изпил отровата, мъжът изпаднал в едноседмична кома.

Яков споделя, че по време на клиничната си гибел можел да следи тялото си в профил, а към себе си виждал петна от светлина. След като излязъл от кома, Циперович бил изцяло друг човек. Той е уверен, че изцяло може да управлява тялото си и всичките си телесни функционалности.

 Събуждане

След комата при мъжът се появило бодърствуване, което нямало никакво разумно пояснение. Циперович споделя, че доста пъти се е опитвал да заспи, само че някакви необикновени звуци не му разрешавали и щом ги чуел, той незабавно ставал от леглото.

Опитвайки се да се дефинира границите на своите благоприятни условия, Циперович открил, че няма физическо упражнение, от което да се измори и да заспи.

В момента 54-годишният мъж живее с втората си брачна половинка в Минск, като наподобява с 19 години по-млад. Изследвания демонстрират, че телесната му температура е сред 34 и 35 градуса по Целзий, което е особено за положение на заспалост и което ненапълно изяснява безконечната му младост.

Самият Яков обаче декларира, че е съумял да измами времето и ще успее да доживее до 200-годишна възраст.

Допълнителните научни проучвания демонстрират, че мъжът е изцяло здрав, а в положението на организма му не са открити шокиращи аномалии. Заради това учените не демонстрират интерес към случая на Циперович и са прекратили опитите с него.

Въпреки това мъжът има вяра, че има феноменални качества, с които ще успее да изключи механизма си на стареене.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР