Якета с 50% намаление, слънчеви очила с до 70% отстъпка,

...
Якета с 50% намаление, слънчеви очила с до 70% отстъпка,
Коментари Харесай

Разпродават якета и очила на половин цена

Якета с 50% понижение, слънчеви очила с до 70% отстъпка, както и още доста разпродажби пуснаха някои от магазините в моловете, с цел да привлекат клиенти. Част от търговците са оповестили понижения като за черния петък през целия ноември.

В един от обектите на знаменит бранд са поставили дребна табела за ликвидация, като тя гласи, че „ в случай че не купиш в този момент, след това ще плачеш “. Намалението на стоките е с 30%. Така зимни мъжки обувки, създадени от тази марка, сега костват 174 лв., което е с 30% по-евтино. В друга, по-ниско бюджетна верига за мода има понижения на част от стоката, като са я изнесли на обособени стелажи. Така сега има разнообразни модели и размери панталони и дънки на цени от 10 до 18 лв. за чифт. Сред тях има спортни с джобове на крачолите, гащеризони, както и модели, които са от материал сходство на коприна и стоят елегантно и стилно. Предлагат се и блузи на цени от 6 до 15 лв. за брой.

До 70% отстъпка на всички артикули оферират оптиките в един от столичните молове. Така сега могат да се купят преференциално слънчеви очила на световноизвестни марки, като има отстъпки и за рамки и разработване на очила с диоптър.

С предложения за спомагателна отстъпка, в случай че купиш повече от два или три продукта, примамват клиенти част от търговците в моловете. Така, в случай че купите единствено две артикули, ще получите 10% отстъпка от сметката, при три – тя става 20%, а за 4 или повече понижението към този момент е с 30 на 100.

Магазините за мъжка мода, които продават публични костюми, са оповестили 20% отстъпка на новата сбирка и в допълнение още 20% при покупка на повече от три продукта.

Якета, които сега са доста настоящи измежду младежите, с дължина до кръста или малко по-надолу, се продават по 60 лв., а има и такива по 40 лв., само че са останали единствено няколко броя.

С 50% понижение са още дамското долни дрехи и пижами. Така сега цената на такава с дълъг ръкав и панталони е 40 лв. вместо 80 лв.. Продават се също и обувки и чанти с 20% отстъпка и чифт кожени боти може да се намерят за 60-80 лв..

Въпреки пониженията в моловете съвсем липсват клиенти, видя „ Телеграф “. Основно там се движат хора от личния състав и на места някой подведен клиент. Интересът е ориентиран главно към питателните магазини, банки и аптеки. Има опашки само пред местата, където се издават документи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР