Яка кака заби надеждата на ЦСКА — Митко Митков —

...
Яка кака заби надеждата на ЦСКА — Митко Митков —
Коментари Харесай

Цесекар заби фризьорка

Яка кака заби вярата на ЦСКА — Митко Митков — Пищова. Новото попълнение на „ алените ” има за гадже готина кака с шеметна визия, видя HotArena.

Наричащата себе си Бебка кокона, по специалност е фризьорка и има в действителност впечатляващ външен вид—внушителен бюст и доста надути джуки.
Корекциите по тялото наподобява не са оригиналност за новото гадже на футболиста на ЦСКА, чието лъчение е много предизвикателно.

Истинското име на мацката е Теодора Янева и двамата с Митко са напълно прясна двойка, написа „ България през днешния ден ”. Новото гадже на футболиста е сбъднала фантазията на множеството модели и плеймейтки—има личен салон за хубост и го е кръстила с истинското име „ Бебка ”.

Салонът предлага разнообразни разкрасителни процедури, а явно е и сполучлив. И с цел да бъде изцяло приключен имиджът й на футболна половинка, Теодора се е оборудвала с дребно кученце, което е нейна вярна компания из столичните заведения.

Силиконката очевидно е по-голяма от 19-годишния състезател, който е измежду любимците на „ Армията ”.

Повечето другари на гения са мощно впечатлени от новата му мацка, само че някои от тях са обезпокоени. „ Да не стане най-после като с Божинката ”, предизвестяват го негови приятели.

В момента Митков играе като преотстъпен от ЦСКА в „ Дунав ”. След края на сезона той се завръща на „ Армията ” и ще се бори за мястото си в тима.

19-годишното крило дебютира през този сезон за „ алените ” в евротурнирите, само че поради огромната конкуренция бе изпратен чартърен в Русе да натрупа игрова процедура.

В началото на сезона Митков вкара първия си гол за ЦСКА при равенството 2:2 с „ Етър ”. Попадението от далечна отдалеченост бе извънредно красиво и трансформира Митков в любим на почитателите на „ алените ”.

Роденият в Червен бряг гений от дълго време е прочут във футболните среди и с прякора си „ Пищова ”. „ Защото съм бърз, или тъй като трещя в мачовете, не знам ”, споделя самият Митко.
Митков трайно завоюва обичта на почитателите с думите си, че в никакъв случай не би предал тима, с цел да отиде в „ Левски ”. Мечтата на гения е да се задържи на „ Армията ” и да вкара надвит гол на „ сините ” в дербито.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР