Як скандал, гарниран с шамари, са си спретнали Алисия и

...
Як скандал, гарниран с шамари, са си спретнали Алисия и
Коментари Харесай

Бирмата ошамари Алисия, кръшкала с шофьор

Як скандал, гарниран с плесници, са си спретнали Алисия и половинката ѝ Георги Станоев - Бирмата, научи от очевидци на случката България Днес. Въргалът се разиграва в нощно заведение в Благоевград пред стотина посетители на клуба.

Малко преди певицата да излезе на сцената, милионерският правоприемник нахълтва в дискотеката и потегля към Алисия, която стои комфортно в сепаре и си гука с антуража си.

Вместо с целувка и прегръдка към обичаната Станоев посреща половинката си с буйни викове. Бирмата подвига миньончето от сепарето с ръцете си и колкото да не я убива с взор. Според Бирмата Алисия си има взимане-даване с персоналния ѝ водач и е гневен.

"Имаш нещо с него - крещял Бирмата, до момента в който сочел водача на изпълнителката.

Певицата се пробва да предотврати свадата и стояла умерено до нападателния си другар, без да обели и дума. Бирмата продължава да крещи и вика, а най-после Алисия губи хладнокръвие и също на висок звук му дава отговор, че това са следващите измислици, след което потегля към гримьорната си.

В този миг Бирмата я хваща за ръката, след което се твърди, че ѝ удря няколко шамари, пред всички посетители в нощното заведение. От ударите на Станоев Алисия пада на земята. Въпреки това Бирмата продължава да крещи на певицата, която крие главата си с ръце, защото се опасява боят да не продължи.

Щом се изправя на крайници, Алисия се разплаква и хуква към стаята, в която се приготвя за присъединяване си. След няколко минути непрекъснат плач певицата взема решение, че няма да пее в Благоевград и афишира на притежателите на бара, че си потегля. Въпреки опитите им тя да се качи на сцената Алисия е непреклонна.

"Заключи се сама в стаята и плака дълго ", разкриха очевидци на случката.

За да замаже ситуацията, в особено видео Алисия изяснява на почитателите си, че е паднала по стълбите и си е блъснала неприятно главата.

"Паднах по стълбите и си удари главата. Чac и пoлoвинa нe знaex кaквo ce cлyчвa. Изплaшиx ce. Cтoяx и чaкax дa ми минe, нo глaвaтa мe бoлeшe aдcки мнoгo. He ce чyвcтвax дoбpe ", твърди Алисия.

След шамарите певицата стопира да подвига телефона и не дава отговор на Станоев, който се пробва да замаже гафа си със скъпи дарове. Певицата обмисля да постави завършек на връзката си с милионерския правоприемник, само че е разубедена от майка му - Лидка Скалата, с която са близки приятелки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР