Як скандал, гарниран с шамари, са си спретнали Алисия и

...
Як скандал, гарниран с шамари, са си спретнали Алисия и
Коментари Харесай

Бирмата нашамари публично Алисия

Як скандал, гарниран с плесници, са си спретнали Алисия и половинката ѝ Георги Станоев – Бирмата, научи от очевидци на случката "България през днешния ден ".

Въргалът се разиграл в нощно заведение в Благоевград пред очите на стотици посетители на клуба.

Малко преди певицата да излезе на сцената, милионерският правоприемник нахълтал в дискотеката и тръгнал към Алисия, която стояла комфортно в сепаре и си гукала с антуража си.

Вместо с целувка и прегръдка към обичаната Станоев нападнал половинката си с буйни викове. Бирмата вдигнал с ръцете си миньончето от сепарето и колкото да не я умъртвил с взор.

Според Бирмата Алисия си има алъш-вериш с персоналния ѝ водач и е гневен.

"Имаш нещо с него ", крещял Бирмата, до момента в който сочел водача на изпълнителката.

Певицата се опитвала да предотврати свадата и стояла умерено до нападателния си другар, без да обели и дума. Бирмата не преставал да вика и крещи, а най-после Алисия изгубила хладнокръвие и също на висок звук му дала отговор, че това са следващите измислици, след което тръгнала към гримьорната си.

В този миг Бирмата я хванал за ръката и ѝ блъснал няколко шамари пред всички посетители в заведението, настояват очевидци. След ударите на Станоев Алисия паднала на земята. Въпреки това Бирмата продължавал да крещи на певицата, която криела главата си с ръце, защото се страхувала боят да не продължи.

Щом се изправила на крайници, Алисия се разплакала и хукнала към стаята, в която трябвало да се приготви за присъединяване си. След няколко минути непрекъснат плач певицата взема решение, че няма да пее в Благоевград и афишира на притежателите на бара, че си потегля. Въпреки опитите им да я накарат да се качи на сцената, Алисия е непреклонна.

"Заключи се сама в стаята и плака дълго ", разкриват очевидци на случката.

За да замаже ситуацията, Алисия изяснява в особено видео на почитателите си, че е паднала по стълбите и си е блъснала неприятно главата.

"Паднах по стълбите и си ударих главата. Час и половина не знаех какво се случва. Изплаших се. Стоях и чаках да ми мине, само че главата ме болеше пъклен доста. Не се усещах добре ", твърди Алисия.

След шамарите певицата стопира да подвига телефона и не дава отговор на Станоев, който се пробва със скъпи дарове да замаже гафа си. Певицата обмисля да постави завършек на връзката си с милионерският правоприемник, само че е разубедена от майка му - Лидка Скалата, с която са близки приятелки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР