Як, садистичен бой спретва Галена в нови си клип Просто

...
Як, садистичен бой спретва Галена в нови си клип Просто
Коментари Харесай

Галена раздава яки шамари, помля от бой своя конкурентка

Як, садистичен пердах спретва Галена в нови си клип „ Просто шоу “, видя HotArena.

В него певицата гаси цигара в окото на руса мацка, която по-рано й е посочила междинен пръст, а по-късно я размята като кукла из заведението, в което пее.
По време на фотосите е употребена специфична техника, както и каскадьори, които са замествали основните настоящи лица в екшъна.

Галена е отказала да бъде дублирана и сама е изиграла всички бойни епизоди. По време на един от тях, тя била на косъм от тежка травма, когато въжетата на една от каскадьорките се заплело към краката на певицата и можело да ги счупят. Бързата интервенция на екипа предотвратила сакатлъка. Въпреки случая Галена не се уплашила и незабавно снимала същата сцена.

В клипа, който е с аренби детайли, певицата наподобява на Риана, когато барбадоската беше с къса коса. Във видеото чалгарката се демонстрира с неповторими ботуши, които станаха мотив за скандал сред нея и колежката й Емануела. Двете се скараха коя първа е обула неповторимите чизми, които костват 20 000 лв. и са обсипани с камъни „ Сваровски “, написа „ България през днешния ден “.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР