Як бъзик с Лили Иванова си направи Димитър Рачков. Комикът

...
Як бъзик с Лили Иванова си направи Димитър Рачков. Комикът
Коментари Харесай

Рачков се пошегува грубо с Лили Иванова

 Як бъзик с Лили Иванова си направи Димитър Рачков. Комикът не спря да се майтапи няколко часа на гърба на примата на българската сцена. Това се случи по време на " Забраненото шоу на Рачков ", което се организира през предходната седмица в НДК.

Пред препълнената Зала 1 бургазлията не спря да ръси бисери за певицата. Майтапите на Рачков бяха истински и маркови. И даже Вежди Рашидов, който бе на първия ред, се скъса от смях от шегите на водещия на " Маскираният артист ".

" Вие сте пристигнали тук поради Лили Иванова. Ама тя е няма. Динозаврите от дълго време изчезнаха ", стартира с шегите по адрес на Лили Рачков.

Рачков реши да включи и публиката в шегите с Лили. Той отиде при фен и го попита дали съгласно него имат родствена връзка с Иванова.

" Дали съм й внук? Не, тя е на няколко хилядолетия! Няма по какъв начин да сме една кръв. Лили е родственик с Тутанкамон ", издърдори Рачков, които не спря да се смее на личната си смешка съвсем минута.

Водещият на " Маскирания артист " постоянно се бъзика с примата. Не е ясна повода, заради която Рачков се майтапи на гърба на Лили. Из светските среди се шушука, че двамата са във война. Лили никак не харесвала по какъв начин по някой път комикът се гъбарка с нея. Дори му споделя това, само че все пак Рачков не стопира да го прави, написа " България през днешния ден ".

Преди по-малко от месец господарят на ефира още веднъж се заяде с именитата артиста по време на театър в Стара Загора. Актьорът бе поканил близкия си другар Милко Калайджиев като посетител. Мустакът на републиката се появи на сцената... с руса перука, черна рокля и на високи токчета, съвсем кокетен като Лили Иванова.

Доскоро Слави Трифонов най-вече се закачаше с Лили. Сега по стъпките му решително върви и комикът.

" Не му прави чест да изкарва пари на неин тил! Лили е с съсловия пред него! " - възмущаваха се фенове на шоуто.

Освен да подиграва Лили, Рачков призна пред публиката и любопитна история, обвързвана с него от преди няколко години.

" Отивам в провинция на дискотека. Още на входа ме спря шефът и стартира: " Аз съм ви огромен почитател. За мен е чест да сте в нашето заведение. Ще ви настаним във ВИП. Може ли да ви поздравим, с цел да схванат и гостите, че сте тук? ". Не бях в въодушевление, само че индивидът бе толкоз въодушевен. Затова му разреших. Тъкмо се настаних и слушам диджеят да споделя: " Тази вечер при нас е един огромен и доста обичан от цяла България артист. Моля вашите овации за... Краси Радков ". Направо станах и си потеглих. Чувствах се извънредно. Шефът на заведението ме попита дали нещо не е на ред. Казах му, че ми се спи и би трябвало да потеглям ", описа един от занимателните моменти от живота си Рачков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР